ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ κάνει παραστάσεις ειδικά για σχολεία που συστηματικά διδάσκουν μία η περισσότερες ξένες γλώσσες η για τα Ινστιτούτα Ξένων γλωσσών. Τα τελευταία 32 χρόνια ασχολούμαστε συστηματικά με παραστάσεις που απευθύνονται σε παιδιά που μαθαίνουν μία η δυο ξένες γλώσσες.
Οι παραστάσεις μας χρησιμοποιούν και τις δύο γλώσσες.
Με ένα συνδυασμό Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας η παράσταση πετυχαίνει να μην χάσει τίποτα από τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους ψυχαγωγικούς χυμούς της. Ο συνδυασμός με την Ελληνική γλώσσα γίνεται απαραίτητος ώστε τα παιδιά, ακόμη και αν δεν καταλάβουν κάποια ξένη λέξη, να μην χάσουν το ενδιαφέρον τους και να διασκεδάσουν. Με απλά Αγγλικά τα παιδιά των μικρών αλλά και των προχωρημένων τάξεων παρακολουθούν την παράσταση χωρίς πρόβλημα. Οι ηθοποιοί του ΑΕΡΟΠΛΟΙΟΥ είναι αυστηρά επιλεγμένοι και μιλάνε Αγγλικά παρα πολύ καλά. Ετσι η αποδοχή κυρίως από τους υπευθύνους των Σχολείων και Φροντιστηρίων είναι μεγάλη και μας δίνει την αφορμή να συνεχίσουμε και να διευρύνουμε την έρευνα και την προσφορά μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν και φέτος να δείτε τις παράστασεις μας.

1. EΝΑ ΜΠΑΟΥΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
2. ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΑΣ, ΤΆΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ

3. ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ Τ΄ΑΗΔΟΝΙ
4. ΡΟΥΝΤΟΛΦ, ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ
5. ΔΥΟ ΣΥΝΑΧΩΜΕΝΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ

με τα παιδιά του σχολείου η του φροντιστηρίου σας. Οι παραστάσεις είναι Κυριακάτικες αλλά μπορεί να δοθεί παράσταση και το Σάββατο αν εσείς το θέλετε και ο αριθμός των παιδιών το επιτρέπει.
Το Αερόπλοιο αναλαμβάνει την οργάνωση της μεταφορά σας με συνεργαζόμενα λεωφορεία.
Τιμή ανάλογα με την απόσταση.
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή 3.30 η και άλλη μέρα κατόπιν συνενόησης
Οι παραστάσεις δίνονται είτε στο χώρο του σχολείου είτε στο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ (Κεφαλληνίας 17-Κυψέλη)
Ενα θέατρο που διαθέτει μεγάλη σκηνή / Ιδανική αμφιθεατρικότητα/ Άριστη ακουστική / Χωρητικότητα 220 θέσεων. Κατάλληλο για τελετές λήξης των μαθημάτων και απονομής πτυχίων.

πληροφορίες : 2108656004, 2108679535