ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ-ΕΤΑΙΡΙΚΑ EVENTS

Το θέατρο είναι ένα γεγονός πολυσύνθετο. Δεν περιορίζεται στους τέσσερις τοίχους ενός οργανωμένου θεάτρου. Μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και με κάθε ευκαιρία. Σε ένα δρόμο, μια πλατεία, μια αυλή, η ένα εσωτερικό χώρο γραφείων οι ηθοποιοί μπορούν να δημιουργήσουν ένα δρώμενο που να είναι ενδιαφέρον διασκεδαστικό και να κάνει τον θεατή να ενδιαφερθεί και να το παρακολουθήσει. Πολύ περισσότερο τα παιδιά. Εκδηλώσεις που έχουν την μορφή θεατρικών δρώμενων η παιχνιδιών με θεατρικά μέσα (ηθοποιοί, προαποφασισμένο σενάριο, κοστούμια, αυτοσχεδιασμός,) χρησιμοποιούνται για την επίτευξη ενός πρωτότυπου, άρτιου και ποιοτικά ανώτερου αποτελέσματος.

Φέτος δημιουργήσαμε μια παράσταση ειδικά για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το “Ρούντολφ το ελαφάκι” θα είναι έτοιμο το Νοέμβριο και θα παίζεται στο θέατρο η στο δικό σας χώρο. Με πολύ γέλιο, χαρά, τρελλή συμμετοχή των παιδιών και πολλά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια δημιουργεί από μόνο του ένα γιορτινό κλίμα που τα [αιδιά το χαίρονται και διασκκεδά.ζουν. Ιδίως με την ιδιάιτερη σχέση που αναπτύσουν οι ηθοποιοί μας με τα παιδιά και τους 1000 τρόπους συμμετοχής στα δρώμενα.

Το Αερόπλοιο εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία και με το κατάλληλο επιτελείο συνεργατών (σκηνογράφων, ενδυματολόγων, διακοσμητών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και κυρίως εκπαιδευμένων ηθοποιών) οργανώνει εκδηλώσεις, παραστάσεις, δρώμενα και events για :

– Εκδηλώσεις και παραστάσεις Χριστουγεννιάτικες για εκπαιδευτήρια, εταιρίες και Δήμους κλπ
– Εταιρικές εκδηλώσεις (σύσφιξης σχέσεων και ανάπτυξης ομαδικού πνεύματος)
– Ποικίλα εταιρικά προγράμματα με στόχο την εξοικείωσης με το προϊόν, τον πελάτη και την ανάπτυξη της παραγωγικότητας.
– Εταιρική θεατρική παρουσίαση προϊόντων – υπηρεσιών.
– Ανάπτυξη-υλοποίηση εταιρικών σεναρίων όπως για την δημιουργία ομαδικού πνεύματος και εμπιστοσύνης του ανθρώπινου δυναμικού.
– Κατασκευή ρούχων και αντικειμένων για την καλύτερη προβολή και υλοποίηση των σεναρίων
-Θεατρικά δρώμενα και θεατρικά παιχνίδια για παιδιά όλων των ηλικιών.

πληροφορίες : 2108656004, 2108679535