RUDOLF, Ο Τενόρος

RUDOLF, Ο Τενόρος

Ο Ρούντολφ (ο διάσημος Ρούντολφ) έχει φιλοδοξίες.

Δεν του φτάνει πια που είναι ο πρώτος στο έλκηθρο του Αη Βασίλη. Δεν του φτάνει να φωτίζει με την μύτη του κάθε γωνιά που περνάει και αφήνει δώρα ο Άγιος. Θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να κατακτήσει το μουσικό στερέωμα. Η ευκαιρία είναι μπροστά του και λέγεται Ερρίκο Καρτούτσο. Ο διάσημος τενόρος. Τον θέλει για να κάνουν διφωνίες και πρίμο σεκόντο. Πυρετός!

Δάσκαλοι πάνε και έρχονται μουσική, χορός, τραγούδι. Ράφτες και κομμωτές για να διορθώσουν το image του. Και φυσικά τα άλλα ελάφια. Έχουν αντιρρήσεις. Δεν μπορεί να τους παρατήσει σύξυλους και να φύγει. Πως θα τα βγάλουν πέρα στο σκοτάδι. Επεμβαίνει ο Άγιος Βασίλης. Και βρίσκει τη λύση (Τι άγιος θα ήταν αν δεν έκανε το θαύμα του).

Το «Ρούντολφ ο Τενόρος» είναι μια περιπετειώδης διασκεδαστική παράσταση με πρωταγωνιστή τον πιο αγαπημένο ήρωα των Χριστουγέννων. Γεμάτη με τραγούδια και χορό, πολύ συμμετοχή των παιδιών, κοστούμια, σκηνικά. Τα παιδιά θα διασκεδάσουν και θα την λατρέψουν. Αλλά και οι μεγάλοι δεν θα πάνε παραπίσω. Ίσως μάλιστα εκείνοι την διασκεδάσουν περισσότερο. Ξέρουμε τι σας λέμε.

Κείμενο/Σκηνοθεσία ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ     Σκηνικό/κοστούμια  ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ
Μουσική/τραγούδια VERDI, ROSSINI, OFFENBACH και ΧΡ. ΞΕΝΑΚΗΣ
Παίζουν  Λαμπρινή ΘΑΝΟΥ, Νίκος ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΣ, Αντα ΚΟΥΓΙΑ


Ημερομηνίες-Οργάνωση παραστάσεων    210-8656004,  210-8679535


Οργανωμένες παραστάσεις για τις γιορτές

Η παράσταση μπορεί να παρουσιατεί στο χώρο σας στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων γιορτών σε σχολεία, εταιρίες,  συλλόγους.
Φυσικά το θέατρο μας (Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ-Κεφαλληνίας 17 - Κυψέλη) είναι στη διάθεσή σας. Εκεί μάλιστα η παράσταση είναι στο επίκεντρο μιας ολόκληρης γιορτής, με animateur, Αη Βασίληδες, catering, μοίρασμα δώρων και....ότι άλλο φανταστείτε.