ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ

Αν βαρεθήκατε τα συνηθισμένα, στερεότυπα πάρτι, αν γιορτή για σας σημαίνει κάτι διαφορετικό, πιο σημαντικό, παιδαγωγικό και ψυχ-αγωγικό συνάμα, τότε έχουμε να σας προτείνουμε κάτι καινούργιο. : Γιορτάστε τη γιορτή η τα γενέθλια του παιδιού σας στο θέατρο με μια θεατρική παράσταση, με θεατρικά παιχνίδια με ειδικευμένους animateur , παιδαγωγούς και ηθοποιούς.


Το Αερόπλοιο διοργανώνει παιδικά πάρτι στο θέατρο με την ευκαιρία των γενεθλίων, γιορτή, απόκριες κλπ που το ενδιαφέρον και διαφορετικό τους χαρακτηριστικό είναι το θέατρο.
Στο χώρο του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ- νεοκλασσικής αρχιτεκτονικής- στο φιλόξενο, φιλικό, φωτεινό και άνετο φουαγιέ, διακοσμημένο πρωτότυπα και ευφάνταστα, σας προσφέρουμε μια πλήρως οργανωμένη γιορτή. Αναλαμβάνουμε τα πάντα από τις προσκλήσεις, το catering και τον εξοπλισμό του έως την τούρτα και τα δωράκια που θα πάρουν τα παιδιά φεύγοντας.
Τα παιδιά έρχονται με τους γονείς τους, βλέπουν την θεατρική μας παράσταση, παίζουν με τους animateur θεατρικά παιχνίδια, σβήνουν τα κεράκια τους, τρώνε και παίζουν δημιουργικά, ενώ οι γονείς κάθονται άνετα στο Φουαγιέ και συζητούν πίνοντας τον καφέ τους και απολαμβάνοντας φρεσκότατα, σπιτικά εδέσματα.
Εχετε την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 4 διαφορετικές παραστάσεις:

ΕΝΑ ΜΠΑΟΥΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΜΑΣ, ΤΆΣΤΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΤΕ Τ΄ΑΗΔΟΝΙ
ΡΟΥΝΤΟΛΦ, ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ

Έτσι τα παιδιά γιορτάζουν γενέθλια και γιορτές δημιουργικά και όχι σκορπώντας την ενέργεια τους σε κάποιο χώρο μέσα σε φουσκωτές κατασκευές, φωνάζοντας και χοροπηδώντας ασκοπα.
Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ έχει πάντα μια ολοκληρωμένη πρόταση να σας κάνει ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, αν είναι αγόρι η κορίτσι, τον αριθμό των καλεσμένων και τις προτιμήσεις του. Θεατρική παράσταση, διακόσμηση, catering, τούρτα, animateur σχεδιάζονται ειδικά για σας.
Αυτά συμβαίνουν αποκλειστικά για το δικό σας πάρτυ , στο κεντρικότατο θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ- εξοπλισμένο με 2 θεατρικές σκηνές – (Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων γωνία- Κυψέλη) συνήθως κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωινές ή απογευματινές ώρες και κανονίζεται πολύ απλά με ένα τηλεφώνημα η με μια συνάντηση με τους γονείς που ενδιαφέρονται.

Επικοινωνήστε με την Κα ΜΙΚΑ ΠΑΝΑΓΟΥ 210-8656004, 210 8679535 (Κιν 6944360015)