Ένα χαρούμενο Χριστουγεννιάτικο musical με πολύ γέλιο και πολύ συμμετοχή των παιδιών

Περιγραφή

Ένα χαρούμενο θέαμα για παιδιά κάθε ηλικίας και κυρίως για τις γιορτές των Χριστουγέννων έχει ετοιμάσει το θέατρο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ. Τίτλος του "Ρούντολφ το ελαφάκι". Μια ιστορία για τον πιο χαριτωμένο ήρωα των Χριστουγέννων.
Πρόκειται για ένα χαρούμενο λαμπερό θέαμα γεμάτο χορό και τραγούδια των Χριστουγέννων, με πρωταγωνιστή τον σκανταλιάρη και παραπονιάρη Ρούντολφ. Παίζεται σε κάθε χώρο και είναι κατάλληλο για τις γιορτινές μέρες, για τις γιορτές που διοργανώνουν εταιρίες και σχολεία για τα παιδιά. Μέσα σε μια ευφάνταστη και χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα οι ηθοποιοί φέρνοντας όλο τον κόσμο του Αη Βασίλη, με τα ελάφια του και τα ξωτικά του, μπροστά μας, ενθαρρύνουν τα παιδιά να παίξουν, να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν μέσα σε μια χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα όπου στο τέλος εμφανίζεται και η γυναίκα του Αη Βασίλη για να μας δώσει δωράκια.

Σκηνοθεσία Νίκος Καμτσής
Σκηνικό/κοστούμια Μίκα Πανάγου,
Πρωτότυπη μουσική  Χρήστος Ξενάκης
Κατασκευές κουκλών και μικρών σκηνικών Δανάη Στιλού

Παίζουν  Αντα Κουγιά, Λαμπρινή Θάνου

Οργάνωση παραστάσεων  210-8656004

Μπορεί να παρουσιαστεί τόσο στο Θέατρο μας όσο και στο δικό σας χώρο. Τα τεχνικά προβλήματα είναι στη δική μας ευθύνη και θα δώσουμε τις λύσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα και την επιτυχία της γιορτής σας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Όλοι ξέρουμε και τραγουδάμε το τραγούδι του Ρούντολφ.
Ειδικά τα παιδιά, μόλις πιάσει ο Δεκέμβρης και φανούν τα Χριστούγεννα το τραγουδάνε συνέχεια.
Ποια όμως είναι η πραγματική ιστορία του Ρούντολφ? Ποιό είναι το πρόβλημα του? Γιατί τα άλλα ελάφια το κοροϊδεύουν και δεν το θέλουν στην παρέα τους?
Και ο Αη-Βασίλης? Γιατί ποτέ δεν τον διαλέγει να τον βάλει στο έλκηθρο και να τον πάρει μαζί του όταν μοιράζει τα δώρα?
Όλες αυτές τις απαντήσεις θα τις δώσει η παράσταση μας. Ειδικά φτιαγμένη για τα Χριστούγεννα θα λύσουμε το αίνιγμα του Ρούντολφ και θα αποκαταστήσουμε την τάξη. Όλα αυτά βέβαια με την βοήθεια των παιδιών.
Το Ρούντολφ, το ελαφάκι» είναι μια παράσταση χαρούμενη (πιο χαρούμενη δε γίνεται) με πολύ μουσική, τραγούδι, χορό (πιο πολύ μουσική, χορό, τραγούδι δεν γίνεται) και πολύ συμμετοχή των μικρών θεατών (πιο πολύ συμμετοχή δεν γίνεται). Ο Ρούντολφ έχει τα παιδιά. Χωρίς τα παιδιά δεν θα κατάφερνε τίποτα. Δεν θα κατάφερνε να πείσει τον Μπλοκ το ξωτικό να τον βάλει στο έλκηθρο. Όμως ο Ρούντολφ μαζί με τα παιδιά τα καταφέρνει. Φτιάχνουν το μεγαλύτερο έλκηθρο του κόσμου. Το κάθε παιδί βάζει και ένα ελάφι στο έλκηθρο μας. Και μπροστά-μπροστά μπαίνει ο Ρούντολφ για να τους φωτίζει με την κόκκινη μυτούλα του στο μεγάλο ταξίδι που ξεκινάνε όλοι μαζί.
Και πράγματι η παράσταση τελειώνει με όλα τα παιδιά να τραγουδάνε και να χορεύουν το τραγούδι του Ρούντολφ καθώς έχουνε πάρει το έλκηθρο και ταξιδεύουν σε όλο το χορό και τραγουδάνε...
Ρούντολφ το ελαφάκι
με μυτούλα φωτεινή...
Μέσα σε ένα κουκλίστικο σκηνικό που στήνεται παντού, η παράσταση μπορεί να πάει σε όποιο χώρο μας καλέσετε, εσωτερικό η εξωτερικό, σχολείου η αίθουσα πνευματικού κέντρου, η χώρου εργασίας κλπ. Τα τεχνικά προβλήματα δεν θα σας απασχολήσουν, θα τα λύσουμε εμείς. Θα έρθουμε, θα δούμε το χώρο θα στήσουμε την παράσταση και αφού γελάσουμε, παίξουμε, τραγουδήσουμε θα σας μοιράσουμε και δωράκια.